Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού και προετοιμασίας γονεϊκότητας

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑΣ!

“Tα μαθήματα θα γίνονται από τη μαία Γωγώ Μυσιρλάκη και από τον ψυχολόγο Μάνο Σουρή (πτυχιούχο Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικευμένο στη Συμβουλευτική Ατόμου-Οικογένειας) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο του ιατρείου μας για τις γυναίκες που παρακολουθούνται στο ιατρείο.

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι θείο δώρο για κάθε οικογένεια! Kάθε μέλλουσα μητέρα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη σωματικά και ψυχικά για την ημέρα γέννησης του μωρού της, ώστε ο τοκετός να αποτελέσει γι’ αυτή μία ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία!

Μέσω των μαθημάτων ανώδυνου τοκετού, η μέλλουσα μητέρα έρχεται πιο κοντά με τη διαδικασία της γέννας και διδάσκεται τρόπους να διαχειριστεί και να απολαύσει το υπέροχο αυτό θαύμα! Η ενεργή συμμετοχή της γυναίκας κατά τον τοκετό, τη λοχεία και το θηλασμό χτίζει άρρηκτους και υγιείς δεσμούς μητέρας-παιδιού-οικογένειας.
Έχοντας λοιπόν όλες αυτές τις σκέψεις και ανησυχίες στο μυαλό μου, θεωρώ πως ως ευσυνείδητη γιατρός και γυναίκα είναι ηθική μου υποχρέωση και καθήκον η καλύτερη έκβαση της εγκυμοσύνης και του τοκετού.”

Εύα Μαυρομμάτη