Πώς η γνωστή γυναικολόγος της Πάτρας υποδέχθηκε το πρώτο “Image”

Η Εύα Μαυρομμάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όμως αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έκτοτε ζει στην πόλη μας ασκώντας χρόνια το λειτούργημα και την επιστήμη της Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Η κ. Μαυρομμάτη προάγει τη μητρότητα και συμβάλλει στη δημιουργία της οικογένειας.

Την επισκεφθήκαμε στο ιατρείο της, στην Κορίνθου 287, σε έναν μοντέρνο και ευχάριστο χώρο, με art πινελιές επιλεγμένες από την ίδια!

Τεχνικά το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο για την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών παθήσεων, καθώς και την παρακολούθηση μαιευτικών περιστατικών. Διαθέτει κολποσκόπια, υπερήχους, διαθερμίες, κρυοπληξίες.

Η μέλλουσα μητέρα δεν έχει ανάγκη μόνο από έναν καλό γιατρό, αλλά και από έναν φίλο. Από έναν καλοπροαίρετο «συμβουλάτορα», από κάποιον που θα αισθανθεί δικό της άνθρωπο, θα της αφιερώσει χρόνο και θα καταφέρει να καταλαγιάσει τις αγωνίες και τους φόβους της.

Για να το καταφέρεις κάτι τέτοιο απαιτείται εμπειρία και κυρίως αστείρευτη αγάπη για το λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις. Και αυτό το καταφέρνει πολύ καλά η γνωστή γυναικολόγος της Πάτρας. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε τα ευχαριστήρια ανθρώπων στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, που είναι καθημερινά και ένθερμα !

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ανταμοιβή απ’ αυτήν;… Από τους γονείς που μοιράζονται τη χαρά τους και τις πιο μεγάλες στιγμές της ζωής τους μαζί της;

Η κ. Μαυρομμάτη πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, μπορούν να γίνουν μητέρες. Αυτό επιτάσσει η ίδια η φύση. Κι αν ορισμένες συναντούν κάποια εμπόδια, με τη βοήθεια της επιστήμης μπορούν να τα ξεπεράσουν. «Για κάθε πρόβλημα, η επιστήμη μας παρέχει τη λύση και όλα αντιμετωπίζονται» δηλώνει η ίδια.

Και βέβαια έχουμε κάθε λόγο να συντασσόμαστε με αυτή την αισιόδοξη είδηση που μεταφέρει μια γυναίκα της επιστήμης που έχει συμμετάσχει σε πολλά Ιατρικά Συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενώ τα άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο Ελληνικό τύπο.

Πηγή: http://dete.gr/

16

DSC_0129DSC_0112